Kruiden thee Kamille 100 gr.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,89
Volgens de Egyptenaren is Kamille thee een geneeskrachtig kruid met heilzame werking. Voor ons een zeer prettig drinkbare infusie wat zeer ontspannend werkt. Smaakprofiel: scherp, licht rins, fris en bloemig.

Kruiden thee Kamille Mr Tacq

Meer afbeeldingen

  • Kruiden thee Kamille Mr Tacq smaak
  • Kruiden thee Kamille Mr Tacq nasmaak
  • Kruiden thee Kamille Mr Tacq locatie

Details

Omschrijving: Kamille thee wordt als infusie gemaakt van het kruid Matricaria recutita. Er werd al door de Egyptenaren medicinale krachten aan  toebedeeld, hen geschonken door het universum. De thee wordt veel gedronken tegen verkoudheid en je wordt er ontspannen van. Een aanrader voor het slapen gaan. De thee kleurt goudgeel in de kop en heeft een lichte, zachte, appelachtige smaak en intens aroma.
 
Kleur in de kop: goudgeel
Geur in de kop: havermout, fris en bloemig
 
Smaak: scherp, licht rins, fris en bloemig
 
 
Zetinstructie:
Dosering: 1,5 gram per kop (240 ml), 3 gram per pot (480ml)
Trektijd: 3-5 minuten
Watertemperatuur: 100 °C
 
 
Zetmethode: verwarm je theeglas en theepot voor, verwijder het water wat gebruikt is om voor te verwarmen, schep de thee in je theezeef, plaats de theezeef in je glas of theepot, giet het water over je thee, laat de thee trekken volgens geadviseerde trektijd of naar eigen smaak, verwijder de theezeef met thee uit je glas of theepot.
 
 
Opmerking: gebruik water met droogrest lager dan 25 zoals mineraalwater of onthard water uit een waterkan voor een geurig en smaakvol resultaat.

 

Geografische lokatie

Extra informatie

Gewicht 100
Land van Herkomst Egypte