China Groene thee Jasmine Silver Pearl 100 gr.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,10
Jasmijn thee bestaande uit donzige, zilveren parels gemaakt van gerolde groene theeballetjes die gearomatiseerd zijn met de geur van jasmijn bloemen. De balletjes openen zich tot volle bladeren in de kop. Een waar feest voor het oog. Smaakprofiel: bloemig, jasmijn, fris, zacht, zoet en tonen van abrikoos.

Groene thee Jasmine silver pearl Mr Tacq

Meer afbeeldingen

  • groene thee jasmine silver pearl Mr Tacq smaak
  • groene thee jasmine silver pearl Mr Tacq nasmaak
  • groene thee jasmine silver pearl Mr Tacq locatie

Details

Omschrijving: Chinese groene thee uit de provincie Fuijan (China). Donzige, zilveren parels gemaakt van gerolde groene theeballetjes die zich openen tot volle bladeren in de kop. Natuurlijk gearomatiseerd met Jasmijn. De Jasmijnbloem wordt onder de groene thee gelegd. ’s Nachts geeft de Jasmijn zijn geur af, waardoor de etherische oliën wordt opgenomen in de theebladeren. Het aantal keer dat de bloemen onder de thee gelegd worden bepaald de intensiteit van de smaak. Deze jasmijn thee heeft een bloemige en zachte smaak. Hij is geurig en rustgevend met veel antioxidanten, een waar feest in het glas.
 
Kleur in de kop: witgeel
Geur in de kop: bloemig, jasmijn en zacht
   
Smaak: bloemig, jasmijn, fris, zacht, zoet, abrikoos en zomers
 
Zetinstructie:
Dosering: 6 parels per kop (240 ml), 10 – 12 parels per pot (480ml)
Trektijd: 3-5 minuten
Watertemperatuur: 80 °C
 
 
Zetmethode: kook onthard water tot 80C, verwarm je theeglas en theepot voor, verwijder het water wat gebruikt is om voor te verwarmen, schep de thee in je theezeef, plaats de theezeef in je glas of theepot, giet het water over je thee, laat de thee trekken volgens geadviseerde trektijd of naar eigen smaak, verwijder de theezeef met thee uit je glas of theepot.
 
 
Opmerking: gebruik water met droogrest lager dan 25 zoals mineraalwater of onthard water uit een waterkan voor een geurig en smaakvol resultaat.

 

Geografische lokatie

Extra informatie

Gewicht 100
Land van Herkomst China