Perfecte koffiearomas uit nieuwe espressomachine R80

Tijdens de beurs Meesterlijk Design, Ambacht en Glorious Food van 27 tot en met 29 November 2015 verzorgden wij de Nederlandse introductie van de Reneka R80 espressomachine.

Reneka R 80 espressomachine Reneka R 80 espressomachine

Reneka

Reneka heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van de traditionele espressomachines. Zij waren eerst gespecialiseerd in het verchromen van onderdelen voor Bugatti en zilverwerk en lanceerde in 1932 hun eerste espressomachine.

Met een aanwezigheid in meer dan 50 landen wereldwijd biedt Reneka een volledig gamma aan van professionele espressomachines. De R80 is het resultaat van een groot aantal optimalisaties voor een enkel doel: het vinden van de ideale balans in het vormgeven van een espresso machine die perfectie raakt in elk aspect.

Zijn meerdere ketels zorgen voor een zeer nauwkeurige en constante temperatuur, gecombineerd om met drukprofiel technologie oneindig veel mogelijkheden elk aroma en body van koffiebonen te extraheren.

Dit maakt de R80 tot een onmiskenbare bondgenoot voor elke Barista, zeer instinctief en betrouwbaar, de technologische ziel in perfecte harmonie met de koffie.

Een aantal zeer mooi features aan de machine:

-backlights instelbaar in alle RGB kleuren
-baristalight onafhaneklijk te programmeren van backlights
-handmatige instelling drukprofiel met touchscreen
-stoomhendel ipv draaiknoppen
-zeer hoog vermogen barista steam
-temperatuursbeheersing per groep instelbaar
-zeer mooi afwerking van materialen
-eco modus voor energiezuinig gebruik
-automatisch schoonmaakprogramma