Horeca

Het belang van goede koffie en thee in de horeca is onmiskenbaar. De steeds kritisch wordende gast en de opkomst van de espressobarren zorgen voor steeds verdergaande specialisatie. Ik help jou en je team op weg en geef advies op gebied van apparatuur, werkwijze, koffie, thee, ingredienten Vervolgens gaan we aan de slag en doen we hands on training on the job. Met een kleine 15 jaar ervaring heb ik menig ondernemer geholpen efficiënter en effectiever te werken  met als gevolg een betere workflow en besparing van ingredienten.

Wij leveren het complete pakket van diverse soorten specialty koffie, thee en warme chocolademelk plus ingrediënten suiker, melk, zoetjes, honing, roerstaafjes en to go bekers. Op het gebied van espressomachines werken wij samen met Reneka, La Marzocco, Kees van de Westen, Vibiemme en Magister inclusief training en barista begeleiding plus kwaliteitscontroles. Wil je weten wat ik voor je kan doen en hoe ik jouw koffie en thee naar een hoger nivo kan brengen? Laat hier je gegevens achter of bel me voor een afspraak.