Over Mr Tacq

Steven Tacq samengevat: koffiebrander, koffiemeester, thee connaisseur  en barista. Gedreven, gepassioneerd, reislustig, avontuurlijk en positief ingesteld. 

Als ondernemer al 15 jaar iedere dag op zoek naar de beste en lekkerste koffie en thee. Hij houdt van nieuwe uitdagingen, is een harde werker met een positieve instelling en houdt van aanpakken met een enorme drive. Hij heeft een  passie voor koffie en thee en zijn missie is: “mensen begeisteren” en zijn kennis delen.

Steven heeft alle facetten van het koffieproces gezien en doorleefd. Het groeien en verwerken van de koffiebes in de landen van herkomst (en zelf ook een plantage gehad in Rotterdam), de koffie selectie, het screenen (selecteren) en cuppen (proeven) van koffie, het koffie branden en koffie bereiden. Tevens heeft hij op de productielijnen van de espressomachine fabrikanten gestaan aardoor hij de machines van binnen en buiten kent.

Zijn overtuiging: Iedereen kan mooie koffie en thee maken echter met de juiste voorkennis en nodige liefde voor het product en juiste inspanning. 

Zijn ervaring en kennis deelt hij met je in de een-op-een barista klassen of een van zijn masterclasses. Hij is ook te vinden op diverse festivals waar hij de bezoekers voorziet van de nodige koffie varieteiten. 

Wil je hem ontmoeten? Laat hier je gegevens achter en dan neemt hij contact met je op.