Barista

Barista Mr TacqAls barista heb ik meer dan 10 jaar lang horeca professionals begeleid en hen geleerd beter koffie te maken. Ik heb alle facetten gezien en doorleefd. De koffiebes die aan de koffiestruik groeit en  verwerkt wordt, de koffie selectie, het screenen (selecteren) en cuppen (proeven) van koffie, het koffie branden en koffie bereiden. Daarnaast heb ik op de productielijnen van de espressomachine fabrikanten gestaan waardoor ik de
machines van binnen en buiten ken. Ik geloof dan ook dat je met de juiste kennis van zaken altijd een mooi eindproduct kunt maken. Enerzijds luisterend naar de wens van de gast en anderzijds je materialen door en door kennen.

Om evenementen van koffie en thee te voorzien staat mijn barista team klaar om een geweldige ervaring met dito koffie varieteiten (cappuccino, latte, flat white, latte art, espresso, doppio, ristretto etc.) en thee (theecocktail etc.) mee te geven aan de gasten. Mr. Tacq is in te huren als barista voor workshops op locatie, begeleiding van horeca professionals en in te zetten voor koffie en thee op locatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf laat hier je gegevens achter.